Mihai Onilă a vrut să facă bine și s-a ales cu o groază de critici: „Românii care vin nu au habar de limba asta!”

 

Fostul solist al trupei AXXA și-a refăcut viața în Belgia, a vrut să dea o mână de ajutor conaționalilor, dar s-a ales cu multe comentarii negative. De ce a ajuns să fie criticat artistul.

 

Mihai Onilă este stabilit de ani buni în regiunea flamandă din Belgia. Alături de logodnica sa Laura a dezvoltat o pasiune pentru ezoterism și tehnicile de vindecare complementare, cântărețul fiind expert în tehnici Reiki, iar partenera lui de viață pare să fie foarte interesată de tot ce înseamnă energiile universale. Din acest motiv, de curând, cei doi și-au deschis, în Belgia, un cabinet de terapii complementare.

 

Afacerea este la început, iar fostul cântăreț de la AXXA încearcă să obțină un venit suplimentar. Să împuște, cum se spune, doi iepuri dintr-o lovitură: să facă și un ban cinstit, dar și să își ajute conaționalii. Iată cum sună un anunț postat de artist pe rețelele de socializare: Servicii de ajutor pt romanii noi veniti in zona Flamanda ! Ofer ajutor la primarie cu vorbit si tradus si cu transportul ,sofer fiind ! Va prezint prima familie de romani ajutata astazi pt primaria din Sint-Pieters-Leeuw!”

 

Mulți dintre români au considerat că Mihai Onilă ar trebui să ofere gratis astfel de ajutoare. Artistul s-a justificat în cadrul emisiunii Star News: „Am și ajutat și am făcut și un bine oamenilor. Este vorba despre faptul că eu vorbesc, iar zona în care sunt primăriile și oamenii de stat vorbesc limba olandeză, iar anumite familii de români care vin nu au habar de limba asta, nu pot comunica, nu se pot înscrie. Eu am fost deschis să ajut oameni și sunt încă deschis. Sunt anumite momente în care vreau eu să ajut oameni, o fac și gratis, dar să te duci cu motorina ta, să vorbești cu oamenii, să plătești pozele de IT nu e gratis”.

 

Chiar dacă a vrut să facă un lucru bun, în cele din urmă, Mihai Onlină a fost pus la zid și criticat aspru de hateri. Se pare că artistul a fost deschis și și-a dorit să-i ajute pe români, dar oamenii se așteptau ca acesta să nu ceară bani în schimb. „Sunt anumiți oameni care nu cunosc altceva în afară de munca fizică și nu au habar și nicio cunoaștere, dar judecă. I-am explicat omului cum stau lucrurile, eu lucrez poate de zece ori mai greu decât el, începând cu compoziția unui cântec”, adăugat artistul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest