Mihai Onilă, declarații exclusive la Antena Stars, după ce s-a căsătorit în Belgia: „O iubesc ca sarea în bucate!”

 

Fostul membru al trupei AXXA este în al nouălea cer după ce și-a unit destinele cu femeia care i-a fost mereu alături după drama pe care a suferit-o.

 

Mihai Onilă a reușit să-și refacă viața după drama pe care a suferit-o nu cu mult timp în urmă. Acum 6 ani, artistul și-a pierdut fetița, pe Ioana, după ce micuța a fost diagnosticată cu o boală gravă. Căsnicia lui Mihai Onilă nu a trecut de această încercare grea, așa că s-a sfârșit cu un divorț, în vara anului 2020, Mihai a anunțat divorțul de Adriana. Dar iată că timpul vindecă și cele mai adânci și grele răni. Cântărețul a plecat apoi în Belgia, unde a reușit să-și refacă viața alături de Laura, femeia care a știut să gestioneze situația în care se afla acesta.

 

În weekend, artistul a spus Da în fața ofițerului stării civile din localitatea belgiană unde domiciliază. În excluvitate la Antena Stars, el a mărturisit că evenimentul era planificat de ceva timp, dar și-au dorit să fie ceva foarte intim, motiv pentru care l-au făcut într-un cadru restrâns. Totodată, Mihai a dezvăluit că au în plan să facă și o mică petrecere.

 

„Am prestabilit-o de ceva timp, dar știi cum e, mai bine să nu spui decât după ce s-a întâmplat. Suntem extraordinar de bucuroși că am făcut pasul respectiv. Am avut ceva emoții, având în vedere că e un eveniment foarte important în viața noastră, dar doar ca să fie bine acolo. În rest, emoții nu am avut, eu sunt deja sigur pe ceea ce simt. Eram sigur și pe sentiimentele Laurei, deci din partea asta emoții nu am. Ne-am propus să facem un fel de party mic alături de niște prieteni dragi. Noi suntem persoane mai intime, ne place să fim noi și să fie totul mai personal. Eu am obiceiul să spun ”te iubesc ca sarea în bucate”. Este povestea care mi-a acompaniat copilăria. Ea este cea fără de care nu putem trăi și asta simt și eu față de ea. Este ceea ce îi transmit ei ca mesaj pentru totdeauna, a declarat Mihai Onilă la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest