Mihai Onilă a fost părăsit de soția lui! Strigăt de ajutor după ce a pierdut tot/ VIDEO

 

Mihai Onilă a fost părăsit de soția lui, la patru ani după ce și-a pierdut fetița din cauza unei boli cumplite. Artistul a rămas fără nimic, iar acum strigă după ajutor și face declarații cutremurătoare.

„Locuiesc de 6 ani în Belgia, iar pe timpul pandemiei, chiar dacă puțini au observat că mi-am schimbat statusul, relația cu soția mea s-a încheiat”, a scris Mihai Onilă, pe Facebook.

Sunt cuvintele lui Mihai Onilă care a ținut să își împărtășească trăirile printr-o postare pe Facebook. Fostul artist trece acum prin momente cumplite după ce si-a pierdut fetița într-un mod de-a dreptul tragic, din cauza unei tumori pe creier.

Acum Mihai Onilă a primit încă o lovitură. A fost părăsit de soție și a rămas singur în Belgia, unde locuiește de mai bine de șase ani și de unde intenționează să plece.

„Întrebarea mea e: merită să plec din Belgia unde sunt de 6 ani și să mă întorc în țară sau să nu mă mai întorc în țară?” a mai scris Mihai Onilă, pe Facebook.

După moartea fiicei, Mihai Onilă a încercat să fie tare și să își aline suferința alături de soția sa. Timpul a trecut, durerea s-a alinat, dorul a rămas, iar cei doi părinți au încercat să meargă înainte. Nu au reușit să treacă peste, umăr lângă umăr și iată că fostul solist al trupei AXXA se găsește în ipostaza unui om singur și debusolat.

„Nu am cățel, nu ma purcel, nu am casă, nu am mașină, adică am, dar rămân la fosta, am doar un suflet bun și iubitor”, a mai scris Onilă.

După tragicul eveniment care i-a marcat viață, Mihai Onilă și-a descoperit aplecarea spre latura spirituală și speră, că tot prin această metodă, va reuși să își regăsească liniștea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest