Mihai Onilă susține că discută cu fiica lui aflată în lumea de dincolo: „Nu e vorba doar de Ioana”

 

Fondatorul trupei AXXA s-a îndreptat spre spiritualitate și susține că ține legătura cu spiritele de pe altă lume.

 

Mihai Onilă a trecut printr-o tragedie de nedescris în urmă cu 7 ani, când fiica lui Ioana s-a stins la doar 10 ani. De atunci, artistul a făcut numeroase schimbări în viața lui. S-a despărțit de mama copilei, apoi s-a stabilit în Belgia. De multă vreme însă, Mihai a fost curios să știe cât mai multe despre spiritualitate, despre lumea de dincolo. În cadrul unui interviu exclusiv acordat Antena Stars, acesta a susținut că el reușește să comunice cu spiritele dintr-o altă lume pe care o numește „acasă”.

 

”Este partea dintre spiritele care nu sunt întrupate. Creăm o imagine a celor care sunt întrupați și o imagine a celor care nu sunt, adică se pregătesc să vină, să se nască sau se pregătesc să iasă. Ei sunt în lumea spiritelor, unde acolo este o lume „acasă”. Nu e vorba doar de Ioana, e vorba de toate ființele neîntrupate cu care putem comunica și putem dezvolta subiecte de discuție”, a declarat Mihai Onilă la Antena Stars.

 

Mihai Onilă a mai spus că preocupările lui privind spiritualitatea sunt destul de vechi, încă din 2007: ”Aveam deja experiențe, le aveam din 2007 iar Ioana a plecat în 2016. Deci erau ceva ani în care eu am experimentat niște ani în astral, poate mii de ore de meditație. Cei de acasă trebuie să înțeleagă că poate exista o necunoaștere. Cei care au studiat, pot înțelege anumite aspecte. Ceea ce este mai important, spiritualitatea este la fel ca și limba chineză. Dacă nu o studiezi, nu o înțelegi și cumva o și respingi”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest