Mihai Petre a dezvăluit ce face cu banii de la „Asia Express”. „Acest premiu este pentru..”

 


„Asia Express-Drumul Împăraților” a ajuns la final, după multe probe dificile și emoții pe măsură. Mihai Petre și Elwira au fost câștigătorii celui de-al patrulea sezon al emisiunii, după ce au demonstrat că formează o echipă perfectă, atât în viața personală, cât și într-o aventură atât de solicitantă. Pe lângă simpatia publicului, au câștigat și suma de 30.000 de euro, bani pe care au dezvăluit cum urmează să-i folosească.

Competiția „Asia Express” a reprezentat pentru Mihai Petre și Elwira un moment foarte important al vieții lor, care a reușit să-i pună în fața unor încercări pe care în alte circumstanțe nu le-ar fi putut experimenta niciodată. Alături de celelalte 8 echipe de celebrități au pornit cu teamă în  aventura numită „Drumul Împăraților”, iar în cele din urmă au reușit să iasă și biruitori.

Până acum, cei doi soți au avut șansa să-și demonstreze măiestria în fața publicului doar pe ringul de dans, unde au format mereu o pereche perfectă. Se bucură împreună de o viață foarte prosperă, de o familie și o căsnicie minunată, dar sunt și o echipă pe cinste. Împreună au reușit cu succes să îndeplinească fiecare probă de la „Asia Express”, cu toate că inițial au privit cu reticență această încercare.

Înainte să plece în aventură, cele care i-au susținut au fost chiar fetițele lor. Micuțele și-au dorit să-și vadă părinții în această ipostază, iar îndemnul lor le-a dat curaj. Mihai Petre a recunoscut că niciodată nu se aștepta ca „Asia Express” să însemne atât de mult pentru el, în special pe plan emoțional.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest