Mihai Petre: „Nu îmi imaginam că o să simt atâtea emoții”

 

Câștigătorii Asia Express au vorbit despre experiența avută în aventura de pe Drumul Împăraților.

 

Mihai Petre și Elwira Duda sunt marii câștigători ai sezonului 4 al Asia Express – Drumul Împăraților. Cei doi au ajuns primii la Turnul lui David, acolo unde îi aștepta prezentatoarea show-ului Irina Fodor, astfel încât s-au clasat pe primul loc și au fost desemnați câștigători de prezentatoarea Asia Express. Cei doi au demonstrat de-a lungul emisiunii că sunt o echipă puternică, în mod special prin numărul amuletelor și imunităților obținute în cele zece etape.

 

„Eu nu îmi imaginam că o să simt atâta emoție într-un show. Nu m-am așteptat, am avut momente care m-au terminat emoțional. Am avut momente bune, momente rele, momente în care am râs de am murit, momente în care m-am prostit, momente în care am plâns, momente în care am fost sus și apoi jos. Nu îmi vine să cred că am câștigat pentru că am avut tot felul de momente. Am început bine, am continuat mai puțin bine, dar am terminat cum nu se poate mai bine. Sunt cel mai mândru om acum”, a spus Mihai Petre.

 

Cei doi soți abia așteaptă să se reîntâlnească acum cu fetițele lor, pe care, sunt convinși, le-au făcut mândre de ei. „Simțeam că îmi explodează inima, nu-mi venea să cred. Mă bucur atât de tare pentru că în momentul ăsta o să pot să le văd pe fete cum sar de bucurie, dacă nu ar fi fost ele ne-ar fi fost extrem de greu, nu știu dacă puteam să găsim noi motivația atât de mare încât să ajungem până în final. Atât de mult ne bucurăm că a venit rândul lor să fie mândre de noi și e tare sentimentul. Dacă aș putea, aș repeta experiența asta oriunde și oricând, dar numai cu omul ăsta”, a declarat Elwira Petre.

 

„E o mare realizare pentru mine. Când mă gândesc cât am ezitat de mult să dau un răspuns și acum regret că am ezitat atât de mult. Ar fi trebuit să fiu super hotărât și să spun „da” din prima, pentru că a fost experiența vieții mele”, a adăugat Mihai Petre.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest