Mihai Petre s-a certat cu Elwira! Conflictul a pornit de la bulgărații de brânză: „Mi s-au oprit în gât!”

 

Tensiunea atinge cote maxime la Asia Express și cele mai nesemnificative lucruri pot duce la probleme între concurenți.

 

Elwira Duda a întâmpinat probleme majore în cadrul uneia dintre probele de la Asia Express. Dansatoarea nu a reușit să mănânce niște bulgărași de brânză ținuți în ulei. Mihai Petre s-a enervat când a văzut că adversarii pornesc în cursă înaintea lui, pentru că Elwira nu a putut să facă față unei ”probe uleioase” din semifinala Asia Express. Discuții aprinse s-au iscat între cei doi, dar dansatorul a înțeles, în cele din urmă, situația complicată în care s-a aflat soția lui.

  

Pentru a porni pe traseul către următoarea probă, cele trei echipe au trebuit să umple mai multe borcane cu bulgărași de brânză în ulei, apoi aceștia trebuia să consume conținutul a două dintre ele. Mihai Petre a crezut că proba e floare la ureche și că va pleca astfel în probă înaintea Lidiei și Esterei. Însă Elwira Duda, soția lui a avut mari dificultăți cu mâncarea conținutului din borcane. „Lasă-mă să vorbesc! N-am putut să le înghit. Simțeam că mă sufoc. Mi s-au oprit undeva în gât, i-a spus Elwira Duda soțului ei în Asia Express.

 

Drept pentru care Mihai a trebuit să se sacrifice și să golească recipientele cu bulete de brânză în ulei. Și nu i-a fost deloc ușor: „Nu mă gândeam că o brânză poate să-mi facă probleme. Părea mult mai simplu decât la ochii de miel, limbă de miel, creier de miel. Uite că n-a fost”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest