Mihai și Elwira Petre, poveste de dragoste ca în filme. Cum s-au cunoscut cei doi: „Eu român, ea poloneză, ne-am întâlnit pe un teritoriu neutru”

 

Mihai și Elwira Petre, câștigătorii sezonului 4 Asia Express, formează unul dintre cele mai admirate cupluri din showbiz-ul românesc. Iată cum a început povestea lor de dragoste.

Se cunosc de 20 de ani și au știut de la început că sunt făcuți unul pentru celălalt. Mihai Petre și Elwira s-au cunoscut în 2001, pe ringul de dans, și a fost aproape dragoste la prima vedere. 


Destinul a făcut ca amândoi să rămână fără parteneri de dans în aceeași perioadă. Un apropiat le-a făcut cunoștință în Republica Moldova, iar de acolo, povestea lor de iubire a început să crească. 


„Povestea pe scurt sună cam așa: eu român, ea poloneză, ne-am întâlnit pe un teritoriu neutru – în Republica Moldova. Am dat o probă de dans. Așa ne-am cunoscut, eu rămăsesem fără partenera de dans, pentru că se accidentase, iar un prieten mi-a zis că știe o fată din Polonia care este în aceeași situație ca mine. Așa că ne-am întâlnit la mijloc, în Republica Moldova. Acolo am dansat 2-3 zile împreună, după care fiecare a plecat la el acasă. Am stat, am analizat și am zis că merită să încerc. După câteva luni de dans, am devenit și parteneri de cuplu”, a povestit Mihai Petre într-un interviu de acum ceva timp pentru A List Magazine.

 În 2006, Mihai Petre a cerut-o în căsătorie pe Elwira, iar în vara anului 2008 s-au căsătorit. Au împreună două fete, pe Catinca și Ariana. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest