Mihai Sturzu, un pilot cu experiență, după ce a renunțat la trupa Hi-Q! I s-a schimbat viața total!

 

Viața lui Mihai Sturzu s-a schimbat totalmente, după ce a renunțat la trupa Hi-Q, ale cărei hituri încă fac senzație în cluburile din România. Așa cum a intrat în politică, a și ieșit, mai ales după ce și-a descoperit marea pasiune: pilotajul!

Mihai Sturzu are aproape 3.000 de ore de experiență, în pilotat Airbusuri de linie, 320, și adoră să zboare. Dar chiar și așa, nu ar spune nu unei reveniri în muzică. În cadrul unui interviu pentru viva.ro, fostul solist a mărturisit că se poate numi un om norocos, „un om care a reușit să își transforme pasiunile în job”.

Cât despre cum și-a descoperit pasiunea pentru aviație, Mihai Sturzu a dezvăluit că totul a început când era doar un copil, care se uita cu admirație pe cer și vedea brazdele lăsate de avioanele pe care visa că le va pilota și el într-o bună zi.

„Eu mi-am petrecut mare  parte  din  copilărie  în  comunism (aveam 10 ani la Revoluție), așa că am crescut într-o țară din care nu aveam voie să ieșim, oamenii nu puteau pur și simplu să meargă să își facă pașaport și să plece un weekend la Paris sau la Londra. Și uite așa, copilul de opt ani din mine privea mereu avioanele care brăzdau cerul cu visul ca măcar o dată în viața asta să fie și el într-unul. Treizeci de ani mai târziu, pilotam deja aceste avioane.”, a spus Mihai Sturzu pentru viva.ro


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest