Mihai Trăistariu a dat cărţile pe faţă! Cum a ajuns să fie plătit pentru imaginile în ipostaze indecente: „Sunt dotat şi nu mi-e ruşine”/VIDEO

 

Mihai Trăistariu face ce face şi reuşeşte să atragă atenţia asupra lui! După ce s-a aflat în presă că postează pozele indecente pe un site pentru adulţi, în schimbul banilor, artistul a făcut primele declaraţii pentru Antena Stars, în care a dezvăluit cum a ajuns să fie plătit, cât şi care este suma pe care o primeşte lunar pentru imagini.

Mihai Trăistariu a mărturisit că a descoperit o reţea unde fanii se pot abona pentru a privi imagini ceva mai „interzise” cu vedetele lor preferate. Astfel încât, pentru că s-a săturat de comentariile răutăcioase ale internauţilor, s-a mutat pe site-ul pentru adulţi, unde pozează cum îşi doreşte, fară să fie criticat de nimeni.

„Există un site, unde vedetele, în principal internaționale își postează fotografii mai intime, din casă, din baie, din cadă, din pat. Şi atunci ca să nu mai am discuții cu pozele mai ciudate de pe facebook, trebuie să ai card și să plătești o taxă pentru a putea intra. Aşa am scăpat de problema cu copiii, cu minorii.” a spus Mihai Trăistariu pentru Antena Stars.

Mai mult decât atât, artistul a măturisit că nu îşi postează imaginile pentru bani, ci pentru satisfacţia personală. O fotografie cu Mihai Trăistariu în ipostaze mai deocheate, costă doar cinci dolari, fiind şi limita admisă pe site-ul respectiv.

„Eu mi-am pus o taxă modică de 5$, care e și minimă, bine, sunt vedete care cer și câte 1000 de euro pe abonament. Eu am pus-o ca să scap practic de chestia asta cu copiii. Copiii până la 18 ani nu au voie să aibă card și automat trebuie să-și facă abonament și uite așa am scăpat de situația asta. Nu am pus-o ca să fac bani, ci ca să nu mai aibă acces minorii. (...) Vreo 230, astăzi, care sunt abonați și așteaptă cu sufletul la gură dacă îmi dau într-o zi lenjeria jos și le-am tot zis că nu știu. Dacă ar fi vreo revistă de specialitate, cum era pe vremuri pentru băieți, n-aș avea nicio problemă pentru că sunt dotat și nu mi-e rușine cu corpul meu.” a mărturisit artistul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest