Mihai Trăistariu a primit în dar un mormânt! „Deși eu am declarat că mă criogenez”

 

Cântărețul și-a făcut planurile la bătrânețe, iar municipalitatea a venit cu un cadou – șoc: un loc de veci!

 

Mihai Trăistariu este originar din Piatra Neamț, oraș în care a fost făcut și cetățean de onoare. Chiar dacă trăiește la malul mării, în apropiere de Constanța, artistul a declarat recent că vrea la bătrânețe să se mute înapoi în orașul natal. Drept urmare, când au auzit acest lucru, autoritățile nu au mai stat pe gânduri și au acționat, apreciind că un loc de veci este cadoul perfect pentru vedetă. Cântărețul a vorbit în exclusivitate la Antena Stars despre oferta primită din partea municipalității din urbea moldoveană.

 

"Eu sunt cetățean de onoare al orașului, iar primarul mi-a dat un loc de veci în Piatra Neamț, dacă am nevoie vreodată, și o să fie nevoie, deși eu am declarat că mă criogenez. Am primit gratuitate șa mijloacele de transport și un teren la marginea orașului, de 500 de metri.", a spus Mihai Trăistariu pentru Antena Stars.

 

Trăistariu a spus că are în plan să-și facă pensiune în Piatra Neamț: "Dacă am văzut că merge cu turismul și mi-a mers, din 2020, vara asta a fost cea mai plină. Vin și oameni cu cardul de vacanță. Am zis să mă axez pe turism. dacă mai vreau o sursă de venit pe lângă cântat, asta ar fi. Și am zis că o să mă mut spre bătrânețe, nu acum. E un oraș liniștit, aer curat, e la munte, și aș face o pensiune acolo de care să mă ocup."

 

Pentru că astfel de business-uri nu merg atunci când patronul e departe, vedeta vrea să supervizeze întreaga activitate: "Evident că o să am angajați, dar o să fiu pe acolo, că dacă nu ești, nu funcționează, și să trăiesc acolo liniștit, din bănuții câștigați, bineînțeles dacă ma mai cheamă lumea, și o să mă cheme, pentru că o să fiu o legendă și o să susțin concerte. Mi se pare că e liniște și să am așa un business de genul ăsta mi se pare relaxant."


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest