Mihai Trăistariu a slăbit 10 kg prin înfometare: Ce a mărturisit pentru Antena Stars

 

Mihai Trăistariu, unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România, a slăbit 10 kilograme după ce s-a înfometat pentru a ajunge la greutatea dorită. Cântărețul a mărturisit într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Antena Stars că a folosit metoda înfometării unei foste iubite din 2009, cu care s-a logodit.

Artistul a mărturisit că s-a ambiționat să slăbească după ce și-a dat seama că s-a îngrășat în timpul pandemiei. El a susținut că în primele zile nu a mâncat nimic, însă a recunoscut că această metodă nu a fost ușoară și că a căzut într-o stare de leșin. Mihai Trăistariu a fost nevoit să își schimbe abordarea și a început să mănânce foarte puțin, o masă pe zi.

„Recunosc că prima dată când am auzit de treaba asta a fost prin 2009, când aveam o iubită, cu care m-am și logodit, și care se înfometa, își lua la ea un morcov în poșetă (...) Pe 2 ianuarie m-am cântărit și mi-am dat seama că m-am îngrășat din pandemie, față de cum știam eu, când eu întotdeauna am avut 62 de kilograme. M-am ambiționat și am zis să mă înfometez și eu să văd cum e înfometarea și efectiv în primele zile nu am mâncat nimic”, a mărturisit Mihai Trăistariu, pentru Antena Stars

Pentru a scăpa rapid de kilogramele în plus, Mihai Trăistariu a combinat înfometarea cu exercițiile fizice, mergând la sală. În plus, artistul a băut apă cu lămâie, cunoscută pentru proprietățile sale de a taia foamea. Cu toate acestea, cântărețul a înțeles că nu este sănătos să se înfometeze și că trebuie să aibă grijă de corpul său.

„Am început să fac și sală ca să dau kilogramele mai repede și m-am înfometat, mi-am făcut apă cu lămâie pentru că știam de la profesorul meu de sport că apa cu lămâie taie foamea și mi-am stors actritura în apă, mi-am pus-o în frigider și din oră în oră beam câte 2-3 guri ca să îmi taie foamea și așa m-am abținut 2-3 zile, am căzut într-o stare de leșin și mi-am dat seama că nu este chiar ok și încet-încet am început să mănânc foarte puțin”, a adăugat artistul.

În final, Mihai Trăistariu a reușit să ajungă la greutatea dorită și este mândru de realizarea sa. Cu toate acestea, artistul a subliniat faptul că nu recomandă această metodă și că este important să se slăbească într-un mod sănătos și echilibrat


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest