Mihai Trăistariu, despre aspectul la care a rămas în urmă: „Totul se schimbă, viteza este super sonică!”

 

În exclusivitate la Antena Stars, Mihai Trăistariu a atins un subiect delicat, despre care spune că nu reușește să țină pasul cu vremurile în care trăiește.

 

Mihai Trăistariu a vorbit la Antena Stars despre stilul său vestimentar, considerând că, oricât s-ar chinui nu poate să fie în pas cu moda. El spune că acesta este unul dintre motivele pentru care a fost perceput încă de la primele apariții în showbizul autohton drept „prost îmbrăcat”.

 

,,Eu, la începutul carierei, și nici acum, nu sunt, cum să zic... Preocupat, nici nu ma informez și nici nu sunt talentat la îmbrăcat. Și de atunci dintotdeauna am fost băgat la ,,proști îmbărcați". Am mai învățat din mers, am mai întrebat colo-colo. M-am mai sfătuit cu prietenii, cu anii am început măcar să învăț să fiu civilizat, cât de cât ok", a spus Mihai Traistariu.

 

Acum, când moda se schimbă cu o viteză incredibilă, iar designerii au rămas fără soluții și inventează tot felul de ținute care mai de care mai extravagante, artistul consideră că-i imposibil să rămână în trend. Dar s-a amuzat teribil și chiar a distribuit o postare cu un nou trend, în care manechinii mai aveau să ia din dormitor patul.

 

,,Nu dau trenduri, că nu sunt un brand de îmbrăcat, dar important este să nu mai fiu judecat și criticat. Astăzi am găsit o postare pe Facebook cu o nouă modă. Noua modă, care este ciudată. Designerii internaționali deja și-au epuizat toate ideile și atunci vin cu tot felul de nebunii, cum a fost cea de azi. Manechini care erau îmbrăcați deja cu salteaua, cu perna, cu plapuma și așa mai departe. Cu cearșeaful după ei. Mi s-a părut amuzant și, evident am share-uit asta și am zis că, la următorul concert, trebuie să mă îmbrac așa, că nu se mai poate. Nu mă încadrez în trenduri și niciodată nu m-am încadrat", a declarat artistul.

 

Cântărețul este uluit de-a dreptul de noile tendințe, de rapiditatea cu care acestea apar și sunt adoptate de lume: ,,Bineînțeles că lumea se amuză și eu mă amuz de situație și îmi dau seama în continuare că lumea este într-o continuă schimbare, viteza este super sonică. Nu mai pot să țin pasul, o să rămân poate în urmă cu îmbrăcatul, o să iau premii pentru voce și mai puțin pentru îmbrăcat".


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest