Mihai Trăistariu, despre cel mai greu moment din viața lui: ”M-am supărat pe Dumnezeu”

 

Cântărețul a povestit în exclusivitate pentru Antena Stars unul dintre cele mai dificile momente din viața lui, care s-a petrecut chiar în timpul în care se pregătea pentru Eurovision.

 

Mihai Trăistariu a povestit, în exclusivitate la Antena Stars, momentul în care a vrut să rupă orice legătură cu divinitatea. S-a întâmplat în 2006, când se pregătea pentru participarea la Eurovision. În acea perioadă mama artistului era grav bolnavă, iar medicii nu au putut-o salva. Și nici rugăciunile pe care Trăistariu le-a înălțat spre Dumnezeu.

 

S-a întâmplat în 2006 când tocmai ce câștigasem Eurovision-ul pe România, trebuia să reprezint țara și aveam trei luni de pregătire pentru etapa internațională. Ei bine, exact la două săptămâni după rezultat și după bucurie, mama a făcut un atac cerebral și la medic mi-au zis că are cancer la ficat. Doctorul mi-a zis că mai mult de șase luni nu mai trăiește. Am început să merg la biserică, eram foarte credincios, mă rugam să fie în viață, am găsit doctori și în America, am încercat să fac tot posibilul, însă toate lucrurile astea nu au ajutat-o. Am mers la Eurovision și la o zi după ce m-am întors acasă, mama deja intrase în comă și nu a mai ieșit. Am venit acasă și era moartă deja. Atât de mult eram supărat. M-am supărat pe Dumnezeu și a fost singura lună în care m-am supărat cu adevărat, apoi mi-am revenit. Mama avea 66 de ani.", a declarat Mihai Trăistariu in exclusivitate pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest