Mihai Trăistariu, dezvăluiri șocante din copilărie: „Erau bătăi mereu. Au fost multe lucruri marcante”

 

În cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars, Mihai Trăistariu a făcut dezvăluiri șocante din anii copilăriei sale! Artistul a vorbit cu lux de amănunte despre experiențele traumatizante care l-au urmărit până în prezent.

Mihai Trăistariu a avut o copilărie nefericită! Pentru că certurile și bătăile erau la ordinea zilei în familia sa, artistul a mărturisit că a fost marcat pe viață de episoadele violente la care era martor.

”Părinții mei nu s-au înțeles. Erau bătăi mereu. Taică-miu devenise violent cu maică-mea, dormeau în camere separate. Cred că ei se certau de la neajunsuri și pentru că tata nu a fost tocmai cuminte, el mai mergea pe la femei. Mama a zis tot timpul că a rămas cu el pentru noi, dar nu-l mai iubea. Oricum sunt chestii care te marchează, eu nu-mi dau seama, dar probabil am un minus din copilărie”, a spus Mihai Trăistariu în cadrul unui interviu pentru Antena Stars.

Calvarul la care a fost supus până aproape de vârsta majoratului a încetat atât pentru el, cât și pentru mama sa care încasa toate bătăile, atunci când tatăl său a murit.

„Nu prea ne-am revoltat noi, copii, de frica lui taică-miu. Îi lăsăm pe ei să își rezolve problemele, care s-au rezolvat doar după moartea lui. Tatăl meu a murit când aveam 17 ani, atunci maică-mea nici la înmormântare nu a fost. A zis că a scăpat de el și nu vrea să meargă. Copilăria noastră a fost cumva sacrificată, nici nu aveam cine știe ce lux, dar nu ne-am plâns că așa credeam că era la toată lumea.”, a mai spus Mihai Trăistariu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest