Mihai Trăistariu e pus pe mari transformări! Trage de fiare și ia decizii radicale

 

Mihai Trăistariu nu știe ce să mai facă să fie în centrul atenției! Pur și simplu nu se poate abține.

Artistul este într-o continuă transformare de peste un an de zile, iar astăzi a dat un interviu pentru Antena Stars, în care a vorbit despre schimbările suferite.


-Ce-ţi veni, iată la sală, într-un mod intensiv aşa?


- Acum îţi recunosc sincer că eu fac sală de 10 ani. Nu se cunoaşte, pentru că făceam de capul meu şi bineînţeles  că după ce mă lăsam scădea muşchiul la loc. Am devenit mai conştiincios de câteva luni. Citesc mult în domeniu şi mi-am zis, "hai să fac sală aşa cum trebuie, cu program, cu regim  cu greutăţi ridicate progresiv, adică să fie programul complex ca să se umfle muşchiul.
 

- De câte ori vii aici pe săptămână?


- Vin de trei ori pe săptămână, cam două ore jumate durează tot.

- Ai şi antrenor personal? Vrei să apelezi, poţi să apelezi şi la un antrenor personal? 


- Pot să apelez, dar nu am momentan. Anul trecut am avut un antrenor personal pentru trei luni de zile. El m-a învăţat în trei luni tot ce trebuie să ştiu despre antrenament şi despre regimul alimentar şi acum cred că am învăţat deja singur, mi-am însuşit noţiunile şi nu mai am nevoie de un antrenor.


- Ce văd eu acolo este un tatuaj. M-ai prins astăzi cu el, că astăzi l-am făcut, un tatuaj provizoriu. Vreau să văd dacă îmi stă bine cu tatuaj.


- De unde ideea cu tatuajul?


- Bad boy. E simplu, am vrut să fiu un bad boy. M-am întâlnit cu un amic care face aşa ceva, mi l-a făcut dimineaţă şi l-am lăsat... îl las până diseară.  Am şi patru spectacole diseară pe la terasele din staţiuni şi vreau să văd impactul, dacă lumea îşi face poze cu tatuajul meu”,
a conchis artistul.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest