Mihai Trăistariu, fără izolare, dar la plimbare! Cine este bruneta cu care a ieșit în oraș/ VIDEO

 
+4 click pentru
galerie

Paparazii Spynews.ro au fost din nou cu ochii în patru şi de data aceasta l-au surprins pe Mihai Trăistariu, care, se pare că s-a săturat de statul în casă, aşa că însoţit de o domnişoară brunetă a ieşit la plimbare.

Se pare că Mihai nu a apucat să ia masa înainte, astfel că, în timp ce se afla la volanul maşinii, a început să mănânce cu poftă un sandwich. Dar ce să vezi, un gest ne-a atras atenţia. La un moment dat, artistul îşi face rapid semnul crucii, după care, pleacă cu grijă de la semafor.

Iar pentru că este un cetățean model, Mihai Trăistariu a respectat cu strictețe măsurile de protecție impuse de autorități pentru combaterea raspândirii coronavirusului, astfel că după ce s-a înfruptat din sandwich, cântărețul a deschis portbagajul, de unde si-a luat sticluța de parfum cu care s-a “înmiresmat” și a luat un pachet de șervețele pe care l-a umezit cu spirt. Așa cum era de așteptat, cântărețul și-a dezinfectat mâinile, iar bruneta l-a urmat întru totul, semn că amândoi acordă o mare atenție igienei, mai ales în această perioadă.

Iar artistul nu este un exemplu doar în ceea ce privește igiena, ci și când vine vorba de afaceri. În urmă cu puțin timp, Mihai Trăistariu a fost invitat în cadrul matinalului de la Antena Stars unde a oferit câteva sfaturi extrem de folositoare pentru business-uri.

„Puneți-vă bani deoparte, întotdeauna fiți pregătiți cu șase luni în avans. Nu știi ce vine niciodată. De asta pe șase luni sunt asigurat și sper ca vara să vină cu succes și cu concerte ca să îmi pot reveni. Până în toamnă ajung cu banii strânși. Să trăiesc, să mănânc și să hrănesc și cățeii” a spus Mihai Trăistariu.  


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest