Mihai Trăistariu îi trimite săgeți lui Viorel, după ce s-a îndrăgostit lulea de Vulpiță: „E numai bună de divorțat”

 

Mihai Trăistariu este gata să facă o nouă cucerire! Artistului i s-au aprins călcâiele după, nimeni alta decât, celebra Vulpița și îi trimite săgeți partenerului ei de viață, Viorel.

Și uite așa, a venit Vulpița la Capitală, s-a îmbracat după ultima modă, s-a emancipat și mai, mai să nu o mai recunoști. Unde mai pui că după ce și-a scos și piesă a pus pe jar mai multe vedete de la noi.

Unul dintre bărbații care a rămas cu gura căscată de transformarea Vulpiței este chiar Mihai Trăistariu. După ce a postat o serie de imagini cu “vedeta” emisiunii “Acces Direct”, cântărețul a fost contactat de reporterii Antena Stars, cărora le-a oferit primele declarații despre ce sentimente îi poartă soției lui Viorel.

„Am găsit poza aia care m-a șocat cumva, pentru că ei erau niște oameni simpli de la țară și era neîngrijită, nearanjată, în niciun fel și acum, când am văzut poza asta nici nu ai fi zis că este Vulpița. Dacă o cizelezi puțin și o aranjezi, o trimiți la școală și o aranjezi în halul în care au reușit ei, să o transforme într-o divă, e numai bună de divorțat! Sunt convins că mai primește mesaje de la tot felul de băieți, dar cred că și el primește. Așa că cel care cedează primul rupe căsnicia.” a spus Mihai Trăistariu.

Și dacă ar fi să ne luăm după versurile piesei scoase de Viorel cu Maria Constantin, partenerul Vulpiței ar fi cel care va ceda primul tentanției, lucru pe care Mihai Trăistariu abia îl așteaptă ca să pună mâna pe șireata domnișoară.

„Eu când vorbeam de idealul meu feminin, chiar asta spuneam. Să fie o fată simplă, gospodină, cuminte, să râdă, să fie veselă. Și atunci, îmi plac fetele de genul ei. E o fată dorită și acu, cu cât arată mai bine, o să facă concurență vedetelor feminine de la noi. Păcat că e luată. Așteptam divorțul și o să mă pun cap de listă pentru propunere.” a completat artistul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest