Mihai Trăistariu, în culmea disperării din cauza pandemiei de COVID-19: „Sunt speriat că nu o să am ce mânca”

 

Din cauza măsurilor de siguranță în contextul pandemiei de coronavirus, Mihai Trăistariu se numără printre artiștii care au fost puternic afectați financiar. Cântărețul a dezvăluit că trece prin momente crunte, fiind speriat de ce îi rezervă viitorul.

Odată cu pandemia de coronavirus, planurile lui Mihai Trăistariu au fost date total peste cap. Artistul ne-a dezvăluit că se află într-un stres continuu, din cauza concertelor anulate și încearcă în fel și chip să facă rost de bani.

„Am cântat la niște terase unde banii sunt foarte puțini. Alți artiști din București, nu au ales varianta asta pentru că trebuie să își plătească hotelul și mâncarea, dar știu sigur că sunt muritori de foame. Norocul meu că locuiesc în Constanța, dacă anul trecut am adunat peste 150 de spectacole, anul ăsta am făcut pe sfert, iar banii s-au înjumătățit pe concerte. Dacă primești 100-200 de euro ești fericit, nu am mai putut să cer 1500 de euro cât ceream eu. Am luat bani puțini și am cântat puțini.” a spus Mihai Trăistariu.

Mai mult de atât, artistul ne-a dezvăluit că apartamentele pe care le deține de pe litoral au fost salvarea lui, însă chiar și așa, nu se poate gândi la colegii lui de breaslă care au ajuns muritori de foame din cauza spectacolelor anulate.

„Dacă nu avem concerte suntem varză. Eu nu mă pot face dulgher, dacă numai am cântat. Apartamentele au fost salvarea mea. Au fost soluția vieții mele. M-au salvat de la moarte. Mi-am pus niște bani deoparte și îi țin în bancă speriat de bombe. Când ești limitat de la o viață normală, suferi. Nu pot să zic că sunt fericit.” ne-a mai spus artistul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest