Mihai Trăistariu, îngropat în facturi: „Am pierdere în valoare de 5 miliarde!”

 

Cântărețul a mărturisit în exclusivitate la Antena Stars că este năpădit de datoriile acumulate încă din vremea pandemiei, dar nu este dispus deloc să renunțe la confortul său.

 

Mihai Trăistariu s-a plâns de facturile care i-au venit la curent pe perioada verii, mai ales că totul se înmulțește cu 6, ținând cont de afacerea imobiliară pe care o are. Artistul a recunoscut la Antena Stars că încă din perioada pandemiei s-a ales cu mari datorii, dar în ultima vreme situația financiară dă semne de îmbunătățire.

 

”Eu mai am apartamentele de la malul mării, și au venit un pic cam mari facturile, 280 de lei curentul -300, pentru fiecare în parte, am 6 apartamente. La apartamentul personal nu m-aș îngrijora, pot să dau și 400-500 de lei, important să fie cald în casă, nu vreau să trăiesc chinuit.

Contabila mă tot anunța că din pandemie încoace, eu mi-am făcut și împrumut la bancă, și mi-a zis că am o pierdere în valoare de 5 miliarde, 500.000 de lei, deci firma mea încă e pe minus, am împrumutat din bancă 3 miliarde și încă sunt pe minus, așa că trebuie să aduc acum venituri ca să ajung înapoi pe plus, pentru că mi-a fost foarte greu, n-am avut evenimente, în afară de aceste cazări, n-am avut nimic. Din vara aceasta am mers bine și cu concertele, au început să sune telefoanele, am avut și în Italia, Malta, Galați, Bârlad, aproape fiecare weekend îmi aduce câte un concert și încet încet trebuie să pun bani acolo, să-mi acoperi datoriile mai întâi.”a declarat Mihai Trăistariu, în exclusivitate la Antena Stars.

 

Cântărețul – antreprenor a mărturisit că nu va face deloc rabat de la confortul său, mai ales că temperatura în propria locuință a scăzut simțitor. 'De doi ani locuiesc la malul mării și acolo e puțin mai frig decât în Constanța, cu vreo 2 grade mai jos decât în oraș, pentru că marea ține un pic mai rece. Și m-am trezit ieri cu 21 de grade în casă și mi s-a părut frig. Îmi înghețaseră picioarele, îmi înghețase nasul, am închis geamurile, ușile și mi-am dat seama că trebuie să deschid căldura, că nu se mai poate. Iată că suntem în septembrie, și ca niciodată, am deschis căldura mai devreme, deși știu că vine criza, știu că va fi greu și o să fie prețuri mari, mă sperie lucrul acesta, dar ar trebui să dau drumul pentru că eu trăiesc în confort și nu suport să îngheț de frig în casa mea.”, a mai spus artistul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest