Mihai Trăistariu, la un pas de a rămâne pe stradă, din cauza pandemiei de coronavirus! „Să vedem care casă mi-o ia prima” VIDEO

 

Pandemia de coronavirus a afectat puternic industria muzicală, odată cu măsurile de siguranță pe care le-au luat autoritățile, precum interzicerea manifestărilor publice. Printre artiștii care au fost nevoiți să își anuleze toate evenimentele din urmatoarea perioadă, se numără și Mihai Trăistariu.

În cadrul unei intervenții telefonice pentru Antena Stars, Mihai Trăistariu a dezvăluit că nu trece deloc printr-o perioadă deloc bună. După ce în toamna anului trecut, și-a ipotecat două apartamente pentru putea obține un împrumut la bancă, în vederea dezvoltării afacerii cu imobiliare, cântărețul s-a trezit în contextul în care nu mai are nicio sursă de venit pentru a plăti ratele de 20.000 de mii de lei.

„E o perioadă dificila pentru toată lumea. Noi, artistii, am făcut petiții ca să ne ajute cineva că este oribil. Am rate de 200 de milioane. Să vedem care casă mi-o ia prima, pentru că mi-am ipotecat două apartamente ca să fac credit, prin toamnă. Dar trec eu și peste asta.” a spus Mihai Trăistariu. 

Ce părere are de anularea Eurovisionului

Un alt eveniment afectat de pandemia de coronavirus este Eurovisionul. Organizatorii au decis să îl anuleze, din cauza pericolului în care se află omenirea în momentul actual. Mihai Trăistariu și-a spus părerea vizavi de contramandarea competiției muzicale.

„Nu ma așteptam! Mă gândeam că îl amână, dar nu să-l anuleze. Decizia a fost înțeleaptă. Am văzut că toate evenimentele mari, care sunt acum în primăvară, s-au anulat. Va fi tot la Rotterdam, așa am citit. Și se discută dacă tot artiștii să meargă sau nu. Probabil se discută ca piesele să fie schimbate, că va trece un an și lumea se va plictisi de ele.” a mai spus Mihai Trăistariu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest