Mihai Trăistariu, metodă extremă de slăbire: „Apă, apă, numai apă”

 

Cântărețul s-a panicat când s-a suit pe cântar după sărbători, iar acum face tot ce-i stă în putere pentru a ajunge la greutatea la care se simte cel mai bine.

 

Mihai Trăistariu s-a urcat pe cântar după sărbători și s-a speriat: avea cu 10 kilograme mai mult comparativ cu greutatea la care se simte cel mai bine. În exclusivitate la Antena Stars, muzicianul a spus că a recurs deja la o metodă drastică de a da jos surplusul de grăsime. Când s-a trezit cu gușă și la 72 de kilograme, artistul a trecut repede în sala de forță, încă de la data de 3 ianuarie, când mulți continuau încă petrecerile de sărbători. În privința dietei, aceasta se anunță drastică: doar apă, și-un iaurt, când cântărețul simte că leșină de foame.  

 

„Da, m-am trezit gras, eu care am fost toată viața o slăbătură și am tras toată viața de fiare, am fost la sală și am arătat perfect. Undeva în decembrie, m-am pus pe cântar și aveam 72 de kilograme și mi s-a părut foarte mult. Eu nu sunt înalt și se vede rău, aveam gușă, aveam burtă, aveam sâni și mi-am dat seama că pandemia asta m-a distrus. M-am enervat și am început să merg la sală de pe 3 ianuarie și merg 9 zile și am vrut să țin un fel de cură, dar mi-a fost frică atunci, beau apă și iar apă, numai apă. Când mă doare burta, mai iau niște iaurt, dar probabil am făcut gastrită deja. Stomacul roade în gol. Teama de a rămâne gras m-a făcut să mă înfometez. Dieta minune a lui Mihai Trăistariu este înfometarea. Nu sunt adeptul și chiar în trecut le judecam pe bulimicile astea, manechinele care erau uscate. pentru că se înfometau. Citeam că se înfometează că au murit, că au căzut pe stradă, dar nu au de gând să țin la nesfârșit dieta asta. Am și slăbit”, a povestit Mihai Trăistariu, la Antena Stars.

 

În câteva zile, Trăistariu a dat jos patru kilograme, ajungând la 68 de kilograme. Acum și-a fixat un nou target: „Într-o săptămână, am slăbit patru kilograme, pentru că, efectiv, mă usuc. Mă simt un pic leșinat. recunosc că nu am vlagă, mai ales atunci când mă duc la sală, deoarece mă duc nemâncat. Eu țintesc spre 62 de kilograme, pentru că așa știu că arăt perfect întotdeauna și aș încerca un pic sub. Aș îndrăzni undeva pe la 58 de kilograme. Aș vrea să mă chinui toată luna ianuarie, aproape până cad din picioare de leșinat de foame”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest