Mihai Trăistariu, pus la pământ de datorii: „Pandemia m-a călcat ca un buldozer”

 

Mihai Trăistariu se numără printre artiștii care au fost grav afectați financiar de pandemia de coronavirus. Artistul a vorbit despre problemele cu care s-a confruntat în urmă cu câteva luni, cât și despre soluțiile pe care le-a găsit pentru a face față greutăților.

Mihai Trăistariu a dezvăluit că perioada pandemiei de coronavirus a fost pentru el ca și când ar fi fost călcat de un buldozer. Artistul a dezvăluit că a fost afectat de criza financiară exact în momentul în care lucrurile părea că îi merg foarte bine, însă fericirea nu a durat prea mult timp.

„Știi cum a trecut pandemia peste mine? M-a călcat ca un buldozer pentru că eram într-o perioadă în care făceam bani, alergam în continuu. M-a prins destul de dur pandemia, pentru că aveam o rată la bancă de 20.000 de lei pe lună”, a spus Mihai Trăistariu pentru „Antena 3”.

Ce soluții a găsit

Descurcăreț ca întodeauna, Mihai Trăistariu a găsit o modalitate de a face bani chiar dacă pe plan muzical a fost nevoit să stea pe bară. Artistul a intrat în industria imobiliară, dat fiind că are șapte apartamente la malul marii, locuințe pe care le închiriază turiștilor pentru a face bani.

„Mi-am cumpărat o clădire anul trecut pentru școala mea de muzică. Și m-am trezit cu ipoteci. Noroc că acum făcusem schimb cu un teren și mai am încă 7 apartamente. Asta e un noroc, că nu se întâmplă oricui și oricând. Aveam un teren și l-am schimbat pe 7 apartamente și le dau turiștilor anul acesta. Și din asta trăiesc acum”, a adăugat el.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest