Mihai Trăistariu se laudă cu diploma de la BACALAUREAT! Iată ce note a luat la "examenul maturităţii"

 
+2 click pentru
galerie

Mihai Trăistariu nu se dă bătut cu una cu două, iar după procesul de schimbare prin care trece, urmează şi lauda de sine. În ultima perioadă, Trăistariu are parte de multe critici din partea pritenilor de pe facebook, care îi comentează răutăcios toate pozele postate. Dar de această dată, cântăreţul a vrut să le de-a o lecţie şi le-a demonstrat că a fost un elev silitor. După ce zile-n şir le-a arătat prietenilor virtuali imagini cu el în ipostaze care de care mai ciudate, Mihai a decis să le arate şi diploma lui de Bacalareat.

Mihai a luat la proba scrisă de la Limba şi Literatura Tomână nota 9,62, la oral -10, la Matematică şi Educaţie Fizică a luat tot note de 10, iar la Limba Engleză a luat 9,80. Media totală: 9,88.

"De obicei, nu simt nevoia să mă justific în faţa nimănui! Mai ales când vine vorba de inteligenţă. Un om deştept se cunoaşte după privire. Nu-i nevoie de dovezi. Ei bine, fiindcă mulţi se dau destul de destepţi în ultima perioadă şi se întrec în a-mi da sfaturi, îi anunţ cu surprindere că am fost un elev conştiincios. Mi-am făcut mereu temele, am fost mereu şeful clasei, comandant de grupă, detaşament şi unitate. Am fost de 6 ori olimpic naţional la matematică, am apărut de 3 ori în gazeta matematică, am fost selecţionat în lotul naţional olimpic, tot la matematica. Am urmat Facultatea de Matematică, pe cea de Informatică şi am început-o pe cea de actorie. La STAT. La toate 3 am luat bursă de merit sau de studiu. Aşă că... Cine vrea să-mi demonstreze că algoritmul VIEŢII mele nu e întocmai OK, se înşeală amarnic! Mi-am făcut calcule matematice şi...ştiţi ce ? E PERFECT! Imaginea de DUR pe care vreau s-o abordez acum e o provocare chiar şi pentru mine! Şi, nu stiu de ce, dar am senzaţia că o să-mi iasă al naibii de bine! Concluzie: vedeţi-vă de vieţile voastre şi-aşa vraişte din muuulte puncte de vedere, revedeţi un pic manualele de gramatică, mai trageţi cu coada ochiului şi pe un manual de psihologie şi, cine ştie, poate o să pricepeţi că VIAŢA MEA ŞI ALEGERILE MELE, NU AU CUM SĂ VĂ AFECTEZE VIAŢA VOASTRĂ! Am ales din dicţionar cuvântul SCHIMBARE. Şi o să mă schimb până o să ajungeţi la concluzia că n-are niciun sens să vă puneţi cu ursul! Sau cu Dragonul! În fine. Cine mă urmează şi are încredere în mine va avea numai de câştigat. Cine nu, să rămână cu manelele româneşti, cu micii şi cu milioanele de agramaţi ce-şi dau cu părerea despre tot şi despre toate. P. S.: Scuze că n-am avut grijă de diploma de bac! S-a udat la un moment dat şi. Asta e! P. S. 2 : Voi vedeţi că, la 18 ani, aveam cel puţin 1 KG de păr pe cap? P. S. 3 : Ah, am uitat să vă spun. Am intrat cu 10 la mate la Liceu şi am ieşit tot cu 10,"
a scris Mihai Trăistariu, în dreptul fotografiei cu diploma de Bacalaureat.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest