Mihai Trăistariu și-a schimbat viziunea despre iubire: „Prefer așa chestii fugitive, cu cine merită”

 

După dezamăgirile care l-au marcat profund, cântărețul nu mai caută marea dragoste, ci relații mai degrabă pasagere.

 

Într-un interviu acordat Star News, Mihai Trăistariu a recunoscut că a suferit mult din dragoste și nu mai concepe să treacă prin momente dificile, așa că s-a hotărât să-și aleagă cu mare atenție partenerele. Chiar dacă este dispus să facă aproape orice pentru persoana iubită, se pare că Mihai Trăistariu nu reușea să fie fericit în relații. Cântărețul ajunsese la un punct în care considera că orice poveste de iubire se termină după un an, drept urmare și-a impus să nu mai caute o relație de lungă durată, ci să se mulțumească mai degrabă cu relațiile pasagere.

 

„Personal sunt puțin cu un picior în groapă, în sensul că am dezamăgiri, am deziluzii. Prima relație a durat șapte ani, nu mai țin relațiile ca la prima dragoste și probabil e vina mea, deși sunt un tip cuminte, devreme acasă. Undeva e vina mea, nu-mi dau seama, poate că sunt prea moale cu ele și nu mă impun, m-am gândit și la asta, dar nu mai disper neapărat. Pretendente am, de scris, îmi scriu, dar nu mai am eu curajul să mă bag într-o relație. Prefer așa chestii fugitive, cu cine merită. Aproape că mi-am băgat în cap că la un an, doi, oricum se termină”, a spus cântărețul la Antena Stars.

 

El consideră că a suferit mult din dragoste și chiar s-a confruntat cu depresia, după ce logodna cu iubita cu care a stat 7 ani s-a rupt. Artistul susține că nu mai avea nicio motivație și niciun plan, apoi a încercat să stea cât mai mult în preajma prietenilor săi.

 

„M-am logodit în 2009 și cu logodnă cu tot firul s-a rupt. Cred că trebuie să stai cu persoana trei, patru ani așa și dacă vezi că vă înțelegeți, atunci fă pasul. Am avut depresie după o despărțire și nu am dat vina doar pe ea, am zis că așa e viața. Aveam așa o tristețe, nu mai voiam absolut nimic, nu mai aveam niciun plan, nicio motivație, nu mai voiam nimic. Nu mai aveam chef de nimic”, și-a deschis sufletul Mihai Trăistariu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest