Mihai Trăistariu, surpriză neplăcută la mormântul părinților: ”Am sunat preotul!”

 

Artistul a rămas cu un gust amar după ce a fost la locul de veci al părinților săi. El a luat imediat atitudine și a cerut ajutorul. Declarații exclusive despre relația cu fratele rămas la Piatra Neamț.

 

Artistul a profitat de un eveniment pe care l-a avut în zona Piatra Neamț, mai precis la Lacul Roșu, pentru a vizita locul de veci al părinților lui, dar și  pe fratele pe care-l are în zonă. El a mărturisit, în exclusivitate pentru Antena Stars, că trece cel puțin o data pe an pe la mormântul celor care i-au dat viață, unde este cuprins de sentimente de nostalgie. Văzând că locul de veci este într-o stare de degradare a cerut ajutor de la preotul satului și a spus că va face o serie de renovări.

 

„Eu când trec prin Piatra-Neamț, trec o dată pe an, maxim de două ori, dacă am un concert în zonă, acum am avut la Lacul Roșu, trec pe la mormântul părinților și trec să-mi vizitez fratele, am un frate pictor rămas în Piatra-Neamț. Am fost pe la cimitir, normal că sentimentul e de nostalgie și de tot ceea ce înseamnă amintiri frumoase, doar că am găsit mormântul puțin degradat așa. Dacă nu sunt copiii care să se ocupe de mormântul părinților lor, nu e nimeni. Am sunat preotul, l-am rugat să-mi dea un om să aranjăm acel mormânt și să-i punem niște gresie, ceea ce se va și întâmpla în viitorul apropiat”, a spus artistul în exclusivitate pentru Antena Stars.

 

Cântărețul a vorbit și despre perioada în care și-a pierdut părinții, dar și despre relația tensionată pe care a avut-o cu fratele său, pe care a fost nevoit să-l întrețină o bucată de vreme: „Taică-meu a murit când aveam 17 ani, iar maică-mea a murit în 2006, chiar la o zi după Eurovisionul meu. Fratele meu e într-o stare bună, mă înțeleg perfect cu el, ne-am împăcat. Acum 10 ani nu mă înțelegeam cu el, pentru că își dăduse demisia, el a fost profesor de desen și nu considera că e menirea lui, voia să picteze și noi frații ne-am revoltat și l-am întrebat din ce trăiește, dacă o să-l întreținem noi? Atunci ne-am supărat pe el, ajunsesem să-i plătesc întreținerea, soră-mea gazul, îi mai trimiteam bani de mâncare”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest