Mihai Trăistariu vrea să participe la Eurovision 2021 pentru o țară străină: „Merg unde sunt foarte iubit”

 

Mihai Trăistariu nu se lasă! Artistul vrea să participe la Eurovision 2021 pentru o țară străină, dat fiind că tot Roxen va fi cea care ne va reprezenta țara la ediția de anul viitor, după ce show-ul din 2020 a fost anulat din cauza pandemiei de coronavirus.

Mihai Trăistariu este exemplul viu al perseverenței și al dedicării. Deși de când s-a clasat pe locul patru, în 2006, cu piesa „Tornero”, nu a mai trecut de nicio finală a selecției naționale Eurovision, artistul speră că într-o bună zi va câștiga marele trofeu, chiar dacă nu pentru propria țară.

Astfel că Mihai Trăistariu este mai hotărât ca niciodată să găsească o țară care poate fi reprezentată la show-ul european și de artiști străini și să facă senzație! După ce a făcut o mică cercetare, a constatat că nici în Grecia și nici în Malta nu poate participa, din cauza termenilor și condițiilor pe care l-au impus, însă tot mai rămâne o listă lungă de țări din care poate alege.

„Cel mai mare succes al meu a fost în Grecia, unde piesa a stat vreo 6 luni în topuri. În Malta am primit și o stea pe bulevardul celebrităților.Dar ei sunt foarte naționaliști și desemnează numai intern.

Atunci ar fi Republica Moldova, unde sunt foarte iubit. Până atunci nu voiau români, voiau numai duet cu moldoveni, dar eu nu îmi doresc asta. Vreau să fiu doar eu părtaș la rezultate.

Nu cred că aș putea avea mai mult succes în altă țară, decât în propria țară, dar există o licărire de speranță. Pentru căs-au schimbat regulile de anul trecut, de când au desemnat direct un artist, am decis să particip și în alte țări, chiar dacă inima mea bate pentru România.” ne-a spus Mihai Trăistariu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest