Mihalis și-a schimbat stilul de viață după infarct și s-a îngrășat 45 de kilograme: „Mergeam la sală, aveam pătrățele”

 

Artistul avea un stil de viață sănătos până la infarct. După momentul de cumpănă a luat o decizie radicală.

 

În urmă cu 12 ani, când se afla în Cipru, Mihalis a suferit un infarct. La vremea respectivă avea 33 de ani. Era o perioadă în care artistul mergea la sală și era foarte atent la alimentație. După momentul de cumpănă, cântărețul a decis să nu mai țină cont de ceea ce mănâncă.

 

„Eu am încercat de vreun an de zile să îmi schimb stilul de viață. Eu sunt un om care mănâncă orice, oricât, oriunde. Iubesc mâncarea, o iubesc, o divinizez. Poftele nu le pot opri niciodată. Pe vremuri, că am văzut pe acolo că ați scris la un moment dat: „Artistul la 33 de ani a făcut un infarct”. Mergeam la sală, aveam pătrățele pe abdomen, mâncam numai salate, grătar, salate de castraveți, brâznă dietetică. Aveam grijă de mine. Nu îmi doream (n.r. să slăbească), asta era stilul meu de viață de atunci. Și am făcut un infarct. Despre ce vorbim? După care am început să mănânc”, a mărturisit Mihalis, pentru Antena Stars.

 

Drept urmare, a schimbat grătarul cu sarmalele, iar în 4 ani s-a îngrășat cu nu mai puțin de 45 de kilograme. „Mi-am revenit (n.r. atunci după infarct). Dar am zis muncesc, alerg, fac sală. (...) Aveam foarte mare grijă de mine. Nu (n.r. nu a primit semne din corp că avea nevoie să facă o schimbare). (...) Am încercat să fiu superficial după aceea, să nu mă mai gândesc ce am, dacă mi se întâmplă... dacă mor mâine. Aia e. (...) Sunt pozitiv, toată viața am fost. Nu am știut, mie nu mi-au spus în Cipru atunci ce am, m-au întrebat când plec în România. Când am venit în România, am fost aici la un medic extraordinar care mi-a explicat că sunt prea tânăr să-mi pună stenduri sau ce se face în astfel de cazuri și că trebuie să îmi schimb stilul de viață. Eu mi l-am schimbat. În loc să mănânc grătărel cu sălățică, am mâncat sărmăluțe cu mămăliguță. Așa am făcut. Am luat 45 kg în aproximativ patru ani”, a adăugat artistul.

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest