Mike Tyson a aruncat-o din mașină pe Naomi Campbell, într-un acces de gelozie!

 

Nu mulți sunt cei care știu că Mike Tyson și Naomi Campbell au avut o relație de scurtă durată în 1987. Și chiar dacă cei doi nu au format un cuplu pentru prea mult timp, picanteriile și momentele intense nu au lipsit din idila lor, ca dovadă stând episodul în care pugilistul a aruncat-o din mașină pe Naomi.

Povestea de dragoste dintre Mike Tyson și Naomi Campbell a fost dezvăluită în cartea lui Rory Holloway, prietenul și managerul pugilistului. Se pare că boxerul și fotomodelul s-au cunoscut la o petrecere, iar la scurt timp după întâlnire, lucrurile s-au încins rapid.

„Venisem la party ca să am grijă ca Mike să nu dea de necazuri. Când mă uit ce face, a trebuit să mă frec la ochi: stătea de vorbă chiar cu Naomi Campbell, care bulversa lumea modei la acel moment cu pielea ei de abanos şi picioarele interminabile. La un moment dat, eu le-am ţinut băuturile şi Mike îmi zice că se duce până la baie, când o văd pe Naomi că îl urmează. La naiba! M-am aşezat în faţa uşii ca să le zic oamenilor că e ocupată baia", scrie Holloway.

Relația lor nu a durat prea mult din cauza caracterelor puternice ale amândurora, dar chiar și așa, episoadele cauzate de impulsivitate nu au lipsit din idila lor. Chiar Chris Rock a povestit un astfel de moment în discuția de la YouTube cu Naomi:

„Dacă îmi aduc bine aminte, Mike te-a împins din maşină într-o noapte, chiar în timp ce conducea. Îl scosesei din minţi de gelozie fiindcă îi dădusei unui tip numărul tău de telefon", a spus Chris. Reacţia lui Campbell? "Eşti sigur că nu eu l-am împins din maşină, de fapt?", a spus ea râzând. "Asta dacă într-adevăr m-am urcat în maşină cu el. Dar e bine că azi suntem oameni maturi amândoi şi ne înţelegem ca în familie. Mă bucur să văd că a evoluat aşa frumos, a înflorit. Dar acelea au fost vremuri nebune în New York. Nu ne mai putem întoarce la ele", a adăugat Naomi.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest