Miky şi Marian au părăsit competiţia „Dragoste fără secrete”! Nu au rezistat nici măcar patru zile: „Mă dărâmă psihic” VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Cine a spus că experimentul de televiziune „Dragoste fără secrete” este uşor, s-a înşelat. De când a început competiţia au fost multe cupluri care au venit şi care au plecat, printre acestea, numărându-se şi Miky şi Marian, fiind chiar ultimul cuplu care s-a înscris.

Deşi la început erau motivaţi să pună mâna pe marele premiu: apartamentul, cei doi au mărturisit ca nu mai rezistă. Motivele invocate au fost că nu s-au putut acomoda, iar pe Miky o mistuia dorul de fiul său, de 8 ani. „Nu pot vorbi cu băiatul meu şi mă dărâmă psihic. Eu am copilul mai măricel şi este conştient de ce se întâmplă şi nu pot sta.” a declarat concurenta.

Cei doi sunt împreună de aproape un an de zile, iar părăsirea competiţiei „Dragoste fără secrete”, nu înseamnă nicidecum finalul relaţiei lor, din spusele concurentului: „Nu e de mine şi nici de ea. Nu înseamnă că dacă ieşim din emisiune, ne despărţim. Dorim să părăsim competiţia.”

Emisiunea "Dragoste fără secrete" poate fi urmărită în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 12:00 la 13:00 şi de la 18:45 la 20:45. De asemenea, sâmbăta poate fi urmărită de la ora 18:45 pe Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest