Miley Cyrus şi Liam Hemsworth, divorţ la aproape un an de la nuntă! L-a înlocuit cu o femeie

 
+3 click pentru
galerie

Miley Cyrus şi Liam Hemsworth au divorţat la nici măcar un an de când s-au căsătorit! Cei doi au decis să meargă pe drumuri separate, după ce au avut parte de o relație controversată, cu despărţiri şi împăcări.

Anunţul divorţului dintre Miley Cyrus şi liam Hamsworth a fost făcut de un reprezentant al cântăreţei, care a confirmat despărţirea celor doi, pentru revista People:

"Liam şi Miley s-au înţeles să se despartă în acest moment. Evoluând în permanenţă şi schimbându-se atât ca parteneri cât şi ca persoane, ei s-au hotărât că în acest fel se pot concentra cel mai bine fiecare asupra propriei persoane şi cariere. Vor rămâne părinţii dedicaţi ai animalelor pe care le deţin împreună în perioada pe care o vor petrece cu drag separat. Vă rugăm să le respectaţi transformarea şi intimitatea", se arată în comunicatul oficial, potrivit revistei People.

La scurt timp după ce a divorţat de Liam Hemsworth, Miley Cyrus a fost surprinsă într-o ipostază cu adevărat uimitoare. Artista, alături de prietena ei, Kaitlynn Carter au decis să se relaxeze şi să celebreze faptul că amândouă sunt din nou burlăciţe.

Imaginile publicate de platforma americană TMZ le-au surprins pe cele două în timp ce se sărutau şi nu se puteau abţine de la gesturi afectuoase. Cele două s-au relaxat la piscina hotelului unde au fost cazate şi au atras atenţia tuturor turiştilor din zonă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest