Milionar de 33 de ani, tranșat și decapitat, iar corpul i-a fost pus în pungi! Crima a șocat tot globul!

 

O crimă a șocat întreg globul! Un milionar în vârstă de 33 de ani a fost decapitat și tranșat, iar corpul i-a fost pus în pungi! Descoperirea a făcută de sora afaceristului, care a fost alertată de un vecin care auzise strigăte de ajutor.

Fahim Saleh, un afacerist de 33 de ani, a fost victima unei crime brutale în apartamentul lui din New York. Bărbatul a fost tranșat și băgat în pungi de pastic. Descoperirea șocantă a fost făcută chiar de sora milionarului, care a ajuns de urgență în locuința estimată la 2 milioane de dolari, după ce a fost apelată de un vecin care a auzit strigăte de ajutor.

Tabloul frapant descoperit de sora milionarului o va marca pe vecie! Femeia și-a văzut fratele tranșat în zeci de bucăți. Membrele și capul milionarului fuseseră tăiate și aranjate în pungi de plastic, iar arma crimei, o drujbă electrică, era încă în priză.

A fost ucis de un asasin profesionist

Camerele de supraveghere din apropierea locuinței de milioane de dolari a afaceristului tranșat au surprins ultimele momente din viața lui Fahim Saleh. Anchetatorii au sesizat că milionarul era urmărit de un bărbat îmbrăcat în negru, care avea o pălărie pe cap și o mască neagră pe față.

Oamenii legii cred că milionarul întâi a fost împușcat, după care a fost tranșat. Iar după modul în care arăta locul crimei și a lipsei petelor de sânge,  anchetatorii consideră că afaceristul ar fi fost ucis de un asasin profesionist.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest