Milionarul care vrea să se autoinfecteze cu COVID-19 a rămas singur! Soția și-a luat copilul și s-au mutat

 

Medicul Adina Alberts și-a luat fetița pe care o are cu Viorel Cataramă și a plecat de acasă, după ce economistul a declarat că vrea să se autoinfecteze cu noul coronvirus, pentru a le demonstra tuturor că se face prea mult tam-tam pe baza pandemiei.

Prin intermediul unui mesaj pe contul său personal de socializare, Adina Alberts a dezvăluit că s-a mutat împreună cu fetița sa, într-o altă locuință, pentru a nu se expune virusului cu care Viorel Cataramă vrea să se autoinfecteze.

„ÎNTRE MEDIC ȘI SOȚIE, LE ALEG PE AMÂNDOUĂ! Dar pe rând, pentru următoarea perioadă. Și nu mi-e ușor. De zece ani merg braț la braț cu un om puternic. Eu, Adina Alberts, sunt medic. El, Viorel Cataramă, este economist.” a spus Adina.

Chiar dacă a mărturisit că este total împotriva demersului ales de partenerul său de viață, încearcă să îi respecte voința și convingerile pe care le are, mai ales, că ani la rând au format o familie unită și s-au susținut în orice.

"Ați auzit probabil că Viorel Cataramă dorește să se infecteze cu COVID-19 pentru a arăta tuturor că „am făcut din țânțar armăsar”. Eu sunt total împotriva unei astfel de abordări. Încă nu ne cunoaștem îndeajuns inamicul. Încă nu avem definit un medicament eficace. Este ceva nou, perfid, instabil. Riscul e prea mare. Viorel Cataramă a ales să privească pandemia de SARS-CoV-2 ca o amenințare asupra economiei.(...)  Așa că drumurile noastre se despart pentru o perioadă. Știu că ne va fi foarte greu, dar nu pot trece peste menirea mea de medic, de mamă și de fiică. O perioadă mă voi muta de acasă, împreună cu fetița noastră, astfel încât să nu ne expunem acestui virus.” a mai spus soția lui Viorel Cataramă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest