Milionarul Dan Petrache, probleme de sănătate! Abia a renunţat la burlăcie şi a fost lovit de ghinion VIDEO

 
+4 click pentru
galerie

În viaţa sentimentală toate îi merg strună, dar la capitolul sănătate nu stă deloc bine! Când ghinionul bate la uşă nu ai cum să scapi de el. În urmă cu câteva zile, Dan Petrache şi soţia sa şi-au scos căţeluşul în parc. Ca orice bărbat proaspăt însurat, omul de afaceri stă numai prin preajma persoanei iubite.

Chiar dacă vremea nu a fost una tocmai frumoasă, milionarul a purtat un tricou şi o pereche de pantaloni lejeri, iar Amalia a optat pentru o geacă, fustă şi ghete, dar nu asta este problema cea mare. Milionarul Dan Petrache şchiopăta şi avea la piciorul stâng o atelă.

Dar ce mai contează problemele cu piciorul, când ai iubirea vieții tale lângă tine? Parcă Dumnezeu i-a luat durerea cu mâna, căci afaceristul s-a plimbat de zor alături de soţia sa şi a fost tot timpul cu zâmbetul pe buze.

Amintiri din copilărie

Dan Petrescu a muncit de mic şi a ajuns unul dintre cei mai importanţi oameni din fotbalul românesc! Antrenorul a dezvăluit care sunt cele mai mari regrete ale sale, dar şi cum a fost copilăria lui. 

"Fotbalul este mult mai complicat decât lumea care nu este implicată şi este mult mai greu. Într-un club de fotbal nu numai antrenorul şi jucătorii sunt importanţi. Toţi, de la preşedinte, la doctor, la maseur, la director sportiv, toţi trebuie să fie o echipă. Dacă nu trag toţi în aceeaşi direcţie o să fie foarte greu.", a declarat Dan Petrescu, conform europafm.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest