Milionarul Nick Rădoi, atacat de fosta iubită! "Ea a vrut să ne căsătorim, eu nu"

 

Omul de afaceri Nick Rădoi a rămas din nou singur, iar despărțirea este una cu ”cântec”. Fosta iubită a aflat că iubitul ei îi făcea încă dedicații Mădălinei Apostol, cea cu care a fost înainte de Nicole, iar acest lucru a înfuriat-o pe tânără, care a pus capăt relației.

A crezut că și-a întâlnit sufletul pereche atunci când a cunoscut-o pe Nicole, o tânără în vârstă de 26 de ani, care a făcut tot posibilul ca să îl facă să uite de Mădălina Apostol, confidenta Monicăi Gabor, însă acest lucru s-a destrămat în urmă cu puțin timp.

Iubita l-a umilit după ce a călcat strâmb și a anunțat despărțirea chiar pe rețelele de socializare, acolo unde el este foarte activ și are mulți prieteni.

"Acum câteva zile am avut un cumpărător pentru cafeneaua mea. Nick m-a sunat în ziua în care trebuia să ne vedem să-mi spună că trebuie să ne mutăm împreună şi s-o trimit pe mama mea cât mai departe posibil de noi. El întotedauna îmi spunea că nu trebuie să am o legătură apropiată cu familia. În România am vrut să-mi văd nepoţica care abia se operase şi mi-a zis că n-are nevoie că are părinţi. Vorbeam cu el pe Skype, a trecut un client pe lângă mine, l-am salutat şi Nick mi-a zis că nu e nevoie, că e doar un client. La aeroport când l-am sunat şi-a cerut scuze... Eu când am fost în Mexic trebuia să accept că fosta lui iubită era în casă. Îmi spunea că eu sunt problematică şi că trebuia să fac ca el. Erau lucruri absurde. Dacă ieşeam cu mama să mă plimb, era rece cu mine, îmi vorbea urât... Este ceva inadmisibil. Gelozia o pot înţelege, dar nu e asta. Într-o seară m-a sunat şi i-am zis că eu citeam nişte rugăciuni şi mi-a zis că oricum religia mea e o minciună, că n-are rost ce fac. Eu înţeleg religia lui, dar el n-o înţelege pe a mea. El îmi spunea să ajung la 67 de kilograme, că aşa voia. Nu puteam să mă îngraş atât", a mărturisit Nicole.

Cei doi erau de un an de zile împreună, însă acest lucru nu l-a împiedicat pe Nick Rădoi să îi ceară lui Florin Salam să îi cânte o piesă pe 30 mai despre Mădălina Apostol, iar acest lucru nu a fost deloc pe placul lui Nicole.

Mădălina Apostol așteaptă acum un copil cu un alt bărbat și este mai fericită ca niciodată. De altfel, prietena Monicăi Gabor și-a postat astăzi o fotografie în care își arată cu mândrie burtica de gravidă.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest