Minodora a trăit şocul vieţii. A fost la un pas să-şi vândă şi casa să-şi salveze mama

 

Mama Minodorei a trecut prin clipe de coșmar și a fost internată în spital din cauza problemelor grave de sănătate. Medicii erau rezervați în privința stării sale de sănătate, însă mama vedetei s-a refăcut și a fost externată.

''Mama se recuperează, este înspre bine. Nouă ne-a revenit pofta de viață, mi-e în special. Eu sunt mai cu viață! Mulțumesc din suflet spitalului Municipal, clinicilor noi din Timișoara! Acum poate țin eu cu bănățenii mei, dar bănățenii mei sunt de excepție! În cazurile de față, nici nu contează costurile, îți vinzi și casa dacă este cazul! Costurile sunt ultima discuție pe care o iau în calcul. Nici nu se pune problema! La propriu îți vinzi casa și ai mai bun!

Îi mulțumim încă o dată bunului Dumnezeu că i-a dat putere să treacă peste ce-a fost...nu greu, foarte greu! Foarte greu la propriu! Grav, grav, grav...Șanse minime! Sunt o persoană atât de iubită de public, căruia îi mulțumesc din suflet! Au contat foarte, foarte mult, enorm, toate mesajele de sănătate transmise mamei mele!

Mulțumesc din suflet tuturor celor care ați pus-o la pomelnice pe mama mea, care a spus-o la masluri. Așa cum a spus și domnul doctor că ține de puterea lui Dumnezeu și că dacă are zile va fi totul bine și uite că așa a fost! Se recuperează, este la țară este fericită că e cântă păsărelele.'', a declarat Minodora în exclusivitate la Antena Stars.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest