Minodora, de nerecunoscut, după ce a slăbit peste 30 de kilograme! La ce dietă a apelat

 
+3 click pentru
galerie

Minodora a ajuns de nerecunoscut după ce a slăbit mai bine de 30 de kilograme! Artista în vârstă de 42 de ani a ajuns la silueta de vis, prin multă muncă și disciplină, dar și prin renunțarea la anumitor alimente.

Minodora a recurs la o operație de micșorare a stomacului, în urmă cu trei ani, datorită căreia a topit 20 de kilograme. Însă fericirea a fost de scurtă durată pentru că a revenit la același număr de kilograme la scurt timp după intervenție.

Pentru că rezultatele nu au fost cele dorite după operație, Minodora și-a schimbat radical stilului de viață și a apelat la o dietă minune despre care nu a vrut să ofere prea multe detalii. În schimb, artista a ținut să precizeze că regimul pe care îl urmează conține și dulciuri, însă în porții mici, cât să își stăpânească poftele.

Trebuie să își schimbe garderoba total

Pentru că a slăbit mai bine de 30 de kilograme, hainele Minodorei sunt cu multe mărimi mai mari decât este silueta ei în prezent, astfel că trebuie să își schimbe garderoba total.

„Am slăbit vreo 30 de kg și nu mai am cu ce să mă îmbrac, în special atunci când apar în scenă. Ușor n-a fost. M-am chinuit să ajung la kilogramele copilăriei mele de 20 de ani. M-am lansat de 20 de ani și de 20 de ani mă chinui să ajung la 68 de kilograme. Sunt la 70, mai am puțin. Eu acum am ajuns la mărimea M”, a explicat Minodora, la „Star Matinal”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest