Minodora, drumul de la sărăcie lucie, la celebritate! Nu avea ce să mănânce în copilărie: „A fost frustrant”

 

Chiar dacă este una dintre cele mai cunoscute artiste din România, nu mulți sunt cei care cunosc povestea de viață a Minodorei. Artista a avut parte de o copilărie plină de lipsuri, dar însă experiențele marcante prin care a trecut, nu au facut decât să o ambiționeze să ajungă acolo unde și-a propus.

Invitată în cadrul unei emisiuni TV, Minodora a povestit că a avut o copilărie săracă, iar asta pentru că salariile părinților ei nu erau atât de mari încât să acopere toate nevoile copiilor ei. Artista și-a amintit că momentul în care a conștientizat că familia ei nu o duce deloc bine din punct de financiar, a fost chiar în clasa I, atunci când nu primea pachet la școală, așa cum făceau ceilalți copii, fiind nevoită să se descurce singură de la o vârstă fragedă.

”Eram triști că ne doream un anumit ghiozdan, sau pantalon și nu le aveam. Ne mai îmbrăcau, dar nu prea, dar ne țineau curați. În clasa întâi nu aveam pachet și mă mai rugam de colegi să-mi dea. Am avut o colegă pe care am păcălit-o să-mi aducă și mie zilnic mâncare. Eram așa: ”dă-mi și mie o mușcă”, a mărturisit cântăreața.

Minodora, drumul de la sărăcie lucie, la celebritate

Dornică să își depășească condiția, Minodora și-a transformat talentul muzical în sursa de venit principală. Astfel că la vârsta de 14 ani a început să facă bani din muzică, chiar dacă asta însemnat sacrificarea copilăriei.

”De la 14 ani am început să fac bani, cântam noaptea la restaurant și ziua dormeam cu capul pe masă, la școală. Banii câștigați mergeau în casă, pentru cumpărături.Dar mama ne-a ambiționat mereu, ne-a învățat, pe mine și pe sora mea, să ținem capul sus, să nu fim invidioase și să avem demnitate. Nu am dat voie nimănui să ne trateze de sus, chiar dacă eram mai sărăcuți”, a mai spus celebra artistă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest