Minutul şi golul! Cristiano Ronaldo e cel mai bun fotbalist

 
+3 click pentru
galerie

E printre fotbaliştii de top din întreaga lume. A marcat de-a lungul timpului 405 goluri. Are o relaţie de patru ani cu celebrul model, Irina Shayk şi un băieţel dintr-o relaţie anterioară. Exact, aţi ghicit, este vorba despre Cristiano Ronaldo.

Portughezul face spectacol atunci când intră în scenă. Ultimul an, se pare că a fost cel mai bun pentru fotbalistul lui Real. I-a suflat “Balonul de Aur” lui Lionel Messi după patru ani în care argentinanul era de neînvins şi a fost decorat de preşedintele Portugaliei pentru performanţele sale.

Talentul extraordinar al fotbalistului s-a văzut în fiecare minut jucat. Astfel, potrivit unui studiu, Ronaldo a marcat în fiecare minut din cele care însumează timpul unei meci de fotbal.

Cele mai multe goluri au fost date de fotbalist chiar pe ultima sută de metri. În minutul 90 al partidelor, Ronaldo bifează 22 de reuşite. Cele mai puţine sunt în minutele 1,7,15,17,31,4053,78, atunci când portughezul a reuşit să trimită mingea în poartă doar o singură dată.

358 goluri a marcat fotbalistul pentru echipele de club şi 47 goluri au fost date pentru Portugalia.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest