Mioara Roman: "Am pierdut tot ce au muncit 3 generaţii"

 

Fosta soţie a lui Petre Roman a pierdut procesul cu Regia protocolului de stat, legat de chiria vilei din Primăverii şi va trebui să plătească aproximativ 400.000 de euro. La două săptămâni de la decizia instanţei, Mioara Roman vorbeşte, în exclusivitate, pentru Anterna Stars.

"Draga mea, de 25 de ani de la revolutie nu am stiut niciodata ce o sa se intample maine si sunt in aceeasi situatie. Nu stiu ce o sa fie, o sa ma judec o sa ajung la CEDO pentru ca problema e ca nu poti sa ceri o chirie exorbitanta pe ceva care e ridicol. (...)Pai sa opreasca din pensie ca familia Roman nu are niciun fel de avare, deşi am pierdut tot ce au muncit 3 generaţii...Nu mai am nici bijuterii. Nu au ce sa imi iau, nu mai am nici masina, niciun fel de bunuri. Să îmi ia din pensie! Acum am 19 milioane", a  spus Mioara Roman la Antena Stars.

Mioara Roman a vorbit deschis despre tot scandalul legat de vila din cartierul Primăverii.

"Chiria care mi s-a pus acolo are legătura ce ceva de pe la Nisa Cannes...nu aveam nici garaj. Îmbunătăţirile le-am facut eu", a spus Mioara Roman.

Fosta soţie a lui Petre Roman le răspunde şi celor care au spus că vila a ajuns într-o stare deplorabilă.

"Eu am bagat acolo zeci de mii de euro...am reparat acoperisul de 9 ori. Am o intrebare, dacă era casa RA-APPS eu trebuia să repar, nu dânşii? Totul este aiurea, bazat numai pe manipulare pentru că altceva nu au avut impotriva noastră, noi nu am fost corupţi, nu am profitat", a adăugat Mioara Roman care acum locuieşte într-un apartament în zona Dorobanţi. Mioara Roman spune că s-a acomodat şi că noua casă i se potriveşte.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest