Mioara Roman, despre românca din Italia care a batjocorit o bătrână: "Ne-am făcut de râs pe degeaba!"

 
+2 click pentru
galerie

O româncă a scandalizat întreaga Italie! Femeia, plecată în Peninsulă să îngrijească o bătrânică, s-a filmat în timp ce se plimba cu femeia în vârstă prin casă. Modul în care se comporta cu bătrâna este de-a dreptul grotesc!

Mioara Roman a fost invitată în platoul jurnalul "Star Magazin", de la Antena Stars, şi a comentat acest subiect controversat. Ea susţine că această femeie cu un comportament deviant, pe nume Vasilica, i-a făcut pe români de râs, peste hotare.

"Patologie socială există. Este clar că ea are o problemă de comportament. Eu cred că problema reală este cum a ajuns acolo. Pentru că un asemenea exemplar, individă, îi face de râs pe români, pe acea majoritate care se comportă normal. Nu ştiu cum se întâmpla ca un damblagiu sau o apucată, să plece aşa de uşor în străinătate, ei au mai mult tupeu. Eu cred că ar trebui să existe un control al acestor persoane, pentru că ne-am făcut de râs pe degeaba. Eu am convingerea că marea majoritate a românilor nu se comportă aşa," a declarat Mioara Roman, la "Star Magazin".

Aflaţi mai multe detalii din materialul video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest