Mioara Velicu, dedicate total publicului ei: „Pot să cânt și muzică ușoară și manele, și lăutărească și bănățene”

 

Îndrăgita interpretă de muzică populară a acordat un interviu exclusiv pentru Antena Stars în care a povestit cum a reușit să facă față provocărilor și să fie mereu cu zâmbetul pe buze atunci când a urcat pe scenă, în ciuda greutăților care i-au apăsat sufletul.

 

Mioara Velicu este, fără îndoială, una dintre cele mai îndrăgite soliste de muzică populară. Fanii ei au văzut-o mereu cu zâmbetul pe buze, dornică să le aducă acestora mereu bucurie, prin cântecele sale. Însă puțini știu problemele cu care s-a confruntat de-a lungul timpului interpreta. Și asta tocmai pentru că niciodată, atunci când a fost pe scenă, nu a lăsat să se vadă ce are pe suflet. În exclusivitate la Antena Stars, artista a dezvăluit cum a manageriat relația cu publicul său spectator în ciuda greutăților prin care a trecut.

 

"Publicul nu trebuie să știe ce avem noi în sufletul nostru. În momentul în care urci pe scenă publicul vrea să te vadă zâmbind, trebuie să știe că nu ai nicun necaz, iar dacă avem, după spectacol ne putem tragem sufletul. Eu am avut foarte multe necazuri pentru că au plecat la Domnul atâția membri din familie. La vârsta mea, dacă eu pot să merg în continuare, dacă sunt solicitată să merg la specatcole și la petreceri private sau în strainatate, înseamnă că am ceva de spus", a declarat Mioara Velicu, în exclusivitate pentru Antena Stars.

 

Mioara Velicu a mai mărturisit că se poate adapta și la alte genuri de muzică, nu doar la cea folclorică: "Sunt bucuroasă pentru că publicul mă iubește, și eu trebuie să fiu răspunzătoare pentru tot ce dau publicului. Pot să cânt și muzică ușoară și manele, și lăutărească și bănățene și din toate zonele țării. Așa cum le știu eu, pentru că nu voi ajunge niciodată să cânt la nivelul celor care au făcut cântecele cunoscute."


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest