Miodrag Belodedici, declarații exclusive la Antena Stars după ce a rămas fără permis: ”M-au pândit”

 

Fundașul de fier al Generației de Aur spune că a fost vânat de polițiștii care l-au lăsat pieton.

După partida evenniment dintre Generația de Aur și Stele Lumii, de pe Arena Națională, Miograd Belodedici, unul dintre protagoniști, a rămas fără permis. El spune că ar fi băut un pahar de șampanie pentru a sărbători momentul, apoi s-a urcat la volan. Marea glorie a fotbalului românesc susține că polițiștii l-ar fi pândit, potrivit unei declarații exclusive făcute la Știrile Antena Stars.

"Am jucat fotbal 90 de minute și am băut o șampanie cu băieții. M-au luat acolo, am stat, ne-au pândit și mi-au luat carnetul. Asta s-a întâmplat. Imediat cum am plecat s-au ascuns și au venit imediat și au început să controleze, să dea fiole, să ia sânge, de parcă am omorât pe cineva. Am avut 0,08, nu am avut nici 1 % alcool. (...) Nu știu dacă au mai oprit pe alții, nu știu, dar m-au oprit pe mine. Ei nu știau ce eveniment avem, în loc să ne protejeze, în loc să ne spună cine ce cum să fim atenți.", a spus Miodrag Belodedici în exclusivitate pentru Știrile Antena Stars.

Poliția a remis un comunicat în care precizează: ”BRIGADA RUTIERĂ La data 26 mai a.c., în jurul orei 03.30, polițiștii Brigăzii Rutiere, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit pentru control un autovehicul pe o strada din sectorul 1 din Municipiul București. Polițiștii rutieri au procedat la testarea conducătorului autovehiculului cu aparatul alcooltest care a indicat o valoare de 0,09 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul autovehiculului a solicitat recoltarea de mostre biologice, fiind condus la sediul INML. Persoana în cauză a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 1485 lei, iar ca măsură complementară s-a dispus suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest