Mirabela Dauer a vrut să se călugărească, după ce s-a convertit la creștinism! „Îmi alesesem și mănăstirea”

 

La vârsta de 49 de ani, Mirabela Dauer s-a convertit la creștinism, după ce mai bine de un secol a fost de religie mozaică, datorită originilor evreiești. Mai mult de atât, artista și-a dorit să renunțe și la viața lumească, pentru a îmbrăca hainele de măicuță și a-i fi mai aproape lui Dumnezeu.

Mirabela Dauer a dezvăluit că a fost la un pas de călugărie, în urmă cu 25 de ani, atât din cauza dezamăgirilor pe care le-a trăit din cauza oamenilor apropiați ei, cât și datorită dragostei pe care i-a purtat-o doctrinei creștin-ortodoxe. Iar gândurile ei erau atât de serioase, încât își și alese mănâstirea, la Mălăiești, unde urma să își petreacă restul zilelor.

După o discuție cu nașul său de botez, care este și preot, Mirabela Dauer a fost convinsă de figura bisericească de faptul că decizia sa de a se călugări nu are un fundament sănătos, în sensul că nu își dorește să intre în lumea monahală doar datorită dragostei pe care i-o poartă Lui Dumnezeu, ci la mijloc există și decepții și tristețe care o fac să își dorească izolarea.

“El m-a lămurit cum e cu povestea asta… Eu eram într-o perioadă proastă şi el zice: nu se face aşa ceva acum, trebuie să ai convingere, că vrei să fii mireasa lui Hristos, nu că simţi aşa că eşti obosită, deziluzionată, dezamăgită, bla-bla…. Nu, în momentele astea nu faci acest lucru”a povestit cântăreața.

Chiar dacă s-a convertit la creștinism, Mirabela Dauer încă respectă sărbătorile evreiești, dat fiind că cei doi părinți ai săi sunt îngropați în cimitire evreiești.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest