Mirabela Dauer, confesiuni dureroase: „A început să dea în mine cu fierul de călcat”

 

Marea doamnă a muzicii ușoare românești a povestit prin ce trauma a trecut în cel de-al doilea mariaj.

 

Mirabela Dauer a publicat o carte autobiografică în care a povestit și aspectele mai puțin plăcute din viața ei. Acestea sunt legate în special de cel de-al doilea soț al ei, pe care-l descrie drept un om foarte violent, care, în cele din urmă a traumatizat-o. Comportamentul bărbatului a dus la despărțirea dintre cei doi.

 

Artista a precizat care a fost momentul care a umplut paharul până la refuz și care a determinat-o să caute avocat pentru a divorța. Decizia cântăreței de a încheia relația a venit după foarte multe agresiuni, dar și după cele zece zile în care a stat în spital pentru îngrijiri medicale. Marea doamnă a muzicii ușoare românești a vorbit, fără perdea, despre episodul care a dus la rupture definitive, ce s-a petrecut pe litoralul românesc.

 

„Picătura care a umplut paharul a fost o întâmplare petrecută la mare, în anul 1980. Eram cu el și copilul, eu cântam pe litoral, aveam spectacol în fiecare seară și trebuia să câștig mulți bani, pentru că așa voia soțul meu. Într-o seară după concert, m-am întors la hotel, el nu era în cameră, dar a apărut în scurt timp, abia se mai ținea pe picioare, a intrat în cameră, dar nu pe ușă, ci prin balcon și brusc a început să dea în mine cu fierul de călcat. M-a mutilat, a făcut un scandal îngrozitor, iar toată lumea a ieșit din camere să vadă ce se întâmplă”, a povestit artista în cartea ei.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest