Miraj Tzunami, bucuros peste măsură că a devenit iarăși unchi. Declarații exclusive la Antena Stars: „Să fie sănătos, puternic și voinic!”

 

Prima reacție a fratelui lui Tzancă Uraganu după ce Lambada a născut. Miraj Tzunami s-a arătat extrem de încântat că are „un nepoțel nou” nouț.

 

Întreaga familie a lui Tzancă Uraganu e fericită după ce manelistul a devenit tată pentru a doua oară. Lambada, soția cântărețului a adus pe lume în urmă cu două zile cel de-al doilea copil. Miraj Tzunami a oferit detalii în exclusivitate la Antena Stars despre nepoțelul lui, dar a vorbit și despre starea de sănătate a mămicii.

 

Pentru a nu cauza probleme între Tzancă Uraganu și Alina Marymar, Lambada și-a ținut sarcina ascunsă timp de nouă luni. Miraj Tzunami, fratele lui Tzancă Uraganu a mărturisit la Antena Stars că este fericit că a devenit pentru a doua oară unchi.

 

''Îți dai seama că sunt fericit că am și eu un nepoțel nou! Să-i dea Dumnezeu multă sănătate, înțelepciune nepotului meu! Să fie sănătos, puternic și voinic! Copilul este foarte bine, Doamne ajută! S-a născut cu trei kilograme 700.

De Lambada ce să zic... Se simte bine, normal! Prin cezariană a născut! Momentan nu i-a pus niciun nume pentru că este în spital, trebuie să îl aducă, dar o să-i pună tatăl lui un nume frumos!'', a declarat Miraj Tzunami, fratele lui Tzancă Uraganu, la Antena Stars.

 

Chiar dacă Miraj Tzunami nu știa ce nume va avea micuțul, în cele din urmă acestea a fost deconspirat. Lambada și Tzancă Uraganu au ales un nume special, iar pe cel mic o să-l cheme Zlatea Andreas. Micuțul a primit la naștere nota 10, iar soția din acte a manelistului a născut prin operația de cezariană.

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest