Mircea Badea l-a făcut praf pe Dorian Popa, după ce artistul a cântat la o petrecere, în plină pandemie: „Trebuie băgat la pușcărie”

 

Un nou război capătă proporții în showbiz! Mircea Badea l-a făcut praf pe Dorian Popa, după ce artistul a cântat la o petrecere în care nu s-a respectat nicio restricție impusă în contextul pandemiei de coronavirus!

Mircea Badea l-a umilit în direct pe Dorian Popa, după ce moderatorul emisiunii „În gura presei” de pe Antena 3 a văzut imaginile în care artistul cântă la un eveniment, în mijlocul publicului, fără să respecte nicio regulă.

„Eu mi-am început ziua văzând că Dorian Popa a ”ghiorlăit”. Că a ”ghiorlăit” e clar. Că s-a dus acolo, la o petrecere, un majorat, la Craiova, unde nu s-au respectat regulile, e adevărat. Că el ”ghiorlăie”, este clar!” a spus Mircea Badea.

Mai mult de atât, Mircea Badea a ținut să precizeze că pentru fapta sa, Dorian Popa ar trebui să fie băgat în pușcărie, atât din cauza nerespectării legii, cât și a influenței negative pe care o are în rândul urmăritorilor săi.

„Dar câți ani îl bagă la pușcărie pentru faza asta? Trebuie să îl bage! Nu ai cum! Trebuie să îl bage la pușcărie! Atunci când greșesc, eu recunosc! Am greșit, cred că am spus niște lucruri care puteau fi interpretate la adresa specialiștilor, foarte des invocați, pe toate canalele de televiziune." a mai adăugat moderatorul emisiunii „În gura presei” de pe Antena 3.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest