Mircea Badea și-a spart nasul cu pumnul ca să fenteze Bacalaureatul: „Curgea pe mine sânge, pe masă”

 

Dacă acum este unul dintre cei mai nonconformiști prezentatori din România, lucrurile nu stăteau prea diferit nici în tinerețea sa! Mircea Badea și-a spart nasul cu pumnul ca să fenteze examenul de Bacaleureat, pe vremea când era elev în clasa a XII-a.

Mircea Badea a făcut o serie de dezvăluiri șocante în cadrul emisiunii „Sinteza Zilei” de la Antena 3, unde a fost invitat și Selly care a dezbătut problemele cu care se confruntă sistemul educațional din România.

Prezentatorul și-a amintit de cele mai mari năzbâtii pe care le-a făcut pe vremea când era elev, printre care și momentul în care și-a spart nasul cu pumnul ca să mai amâne examenul de Balcalaureat cu câteva zile, din cauza faptului că nu era pregătit.

Mircea Badea a mărturisit că soluția extremă la care a recurs a fost singurul mod în care nu ar fi pierdut sesiunea de examen, dat fiind că profesorul supraveghetor i-a spus că dacă pleacă, va da bacalaureatul abia la toamnă.

„La un moment dat profesorul se întoarce la mine. Mă, nene, și mi-am dat un pumn în nas. Mamă, am zis că îmi dau lacrimile, dar îmi dăduse sângele. Mă apucaseră un car de … nervi, mă uitam la ăla și-l uram. (...) Curgea pe mine sânge, pe masă și după aia m-am relaxat. Când se întoarce ăla cu fața începe să țipe: – Aaaa, ce s-a întâmplat. Du-te la cabinetul medical! -Păi, domn’ profesor, și examenul? -Lasă examenul, du-te, îl dai data viitoare.” a povestit Mircea Badea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest