Mircea Lucescu, un soț ideal! Cum și-a răsfățat soția în văzul tuturor/ VIDEO PAPARAZZI

 
+4 click pentru
galerie

Mircea Lucescu nu uită să fie un bărbat romantic cu soția sa, ori de câte ori are ocazia. Paparazzii Spynews.ro l-au surprins pe antrenor în timp ce își răsfăța partenera de viață, iar de data aceasta, într-un restaurant de fițe din Capitală.

Îmbrăcați lejer au ieșit cu câțiva prieteni la masă. Însă nu asta este ceea ce ne-a atras atenția, ci felul cum Mircea Lucescu își soarbe din priviri soția, atunci când vorbește. S-au delectat cu cele mai bune preparate și au stat la discuții lungi cu prietenii, timp în care nu ezită să își privească partenera de viață ca la prima tinerețe.

Soția lui Mircea lucescu trebuie să fie tare mândră de un așa soț. Pentru că se pare că celebrul antrenor nu dă doar lecții la fotbal, ci și în iubire, iar imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro stau drept mărturie.

Un as și în carieră și în dragoste

Mircea Lucescu este unul dintre cei mai cunoscuți antrenori români de fotbal. Chiar dacă s-a retras din activitate de ceva timp, numele lui va dăinui ani și ani în strategiile ale fotbalului românesc.

Supranumit și “Împăratul”, Mircea Lucescu a antrenat numeroase echipe, printre cele cu greutate numărându-se  Corvinul Hunedoara, Dinamo, Pisa, Brescia, Reggiana, Rapid, Inter Milano, Galatasaray, Beşiktaş, şahtior Doneţk şi Zenit Sankt Petersburg. De asemenea, deține 22 de trofee câştigate cu gruparea ucraineană!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest