Mircea Solcanu, de nerecunoscut, după ce a dispărut din lumina reflectoarelor! S-a schimbat total/ VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Mircea Solcanu a dispărut definitiv din lumina reflectoarelor, motiv pentru care nu mulți mai știu cum arată sau experiențele prin care a trecut în ultimii ani. În 2012, fostul prezentator TV a fost operat pe creier pentru îndepărtarea unei tumori, iar de atunci, viața lui s-a schimbat radical.

Mircea Solcanu era una dintre cele mai simpatizate vedete din showbiz-ul autohton, asta până să dea cu bâta în baltă. Fostul prezentatorul a fost dat afară din televiziune după ce a făcut un comentariu total nepotrivit despre părinții băiețelului sfâșiat de câini, în septembrie 2013, Ionuț Anghel.   

„Familia Anghel! S-a inventat munca. Dacă nu vă place munca, duceţi-vă copilul să-l mănânce alţi câini, se pare că din asta trăiţi. Ce sumă aţi încasat în urma participării la emisiuni TV, acelea care se desfăşurau când copilul vostru era pe catafalc?', a spus la vremea respectivă Solcanu, spre indignarea unei țări întregi.

A fost operat pe creier

Medicii i-au depistat lui Mircea Solcanu o tumoră pe creier și au fost nevoiți să îl bage imediat în sala de operații. Fostul prezentator a trecut printr-o intervenție chirurgicală extrem de riscantă la Viena, dar din fericire a reușit să treacă cu bine peste problema care îi putea fi fatală.

Imediat după experiența trăită, Mircea Solcanu s-a schimbat la 180 de grade. S-a apropiat de Dumnezeu și s-a dedicat proiectelor de voluntariat în zona apărării drepturilor animalelor.

„Pur şi simplu, am murit puţin pe parcursul intervenţiei chirurgicale, dacă pot spune aşa. Treaba cu luminiţa de la capătul tunelului este adevărată, dar nu e o luminiţă, ci un ditamai reflectorul. Acum, pot spune că nu trebuie să-i mai plângem pe morţi, ci mai degrabă să ne plângem pe noi. Dacă Dumnezeu m-a lăsat în viaţă, am decis să le spun şi altora experienţa mea. Am schiţat deja cartea”, a declarat atunci Mircea Solcanu pentru click.ro.

Cum arată acum?

După o perioadă lungă de inactivitate, Mircea Solcanu a publicat o imagine cu el pe contul său de instagram. Cu plete lungi și barbă, fostul prezentatorul a fost recunoscut cu greu de cei care îl urmăresc, iar dacă nu ne credeți, fotografia de mai jos e dovada.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest